Svim srcem

POZITIV FILM ZAGREB HRVATSKI VATERPOLSKI SAVEZ predstavljaju PERICA BUKIĆ RATKO RUDIĆ u filmu “SVIM SRCEM” TEO ĐOGAŠ RATKO ŠTRITOF MIHO BOŠKOVIĆ DUBRAVKO ŠIMENC VESELIN ĐUHO DUŠKO ANTUNOVIĆ SAMIR BARAČ ZDESLAV VRDOLJAK FRANO VIĆAN MILE SMODLAKA DAMIR BURIĆ PAVO MARKOVIĆ producent PERICA BUKIĆ, izvršni producent ANTE ROZIĆ snimatelj slike i zvuka DEAN BJELINSKI MIŠO OREPIĆ skladatelj DARKO HAJSEK montažer DAMIR CIMPERŠAK scenaristi ANTE ROZIĆ JURA OZMEC režiser ANTE ROZIĆ

Kad sam preuzimao reprezentaciju cilj mi je bio podignuti nivo hrvatskog vaterpola, vratiti Hrvatsku na svjetski vrh i tamo je zadržati. Mi nećemo i ne možemo garantirati medalje, ali ono što možemo garantirati je da ćemo se boriti, da ćemo biti blizu medalja i da ćemo se uvijek pokušati izboriti za zlato. Najdraža medalja je uvijek ona koja se osvoji kod kuće, dakle najdraža mi je ova. Mi smo svjesni kako vaterpolo nije najpopularniji sport u Hrvatskoj, ali mislim da je ovaj doček danas pokazao kako ljudi vole i prate vaterpolo.

Ratko Rudić

Veliko slavlje je počelo. Avion s našim zlatnim vaterpolistima sletio je oko 13.25 na Pleso, a oko 14.35 svjetski prvaci stigli su na Trg bana Jelačića gdje se okupio velik broj navijača, više od 20 tisuća.